Här kommer vår veckans mat. Mycket utifrån vad vi hade hemma och vad som blev över från förra veckan! Mån: gratinerad savoykål Jag var på en lunch med Quorn i veckan och då fick man så otroligt fin goodiebag i form av en massa grönsaker. Jag tror vi fick en savoykål. Jag har aldrig tillagat det och googlade fram detta recept. Har otroligt höga förväntningar!! Inte på barnen dock. Har redan garderat mig med korv med bröd till dem. De ska båda ha kompisar med och jag är fegisen som vill vara poppis och inte "mamman som bjöd på grön middag som luktade fis". Tis: Rödkålspasta I goodiebagen fanns också rödkål! Älskart!! Hittade i samma veva detta recept hos portionen under tian. Vilket smarr det kommer att bli! Ons: Garam masala m kikärtor och ris Recept som inte blev av förra veckan men passar PERFEKT denna vecka ju! Tors: broccolisoppa Torsdag betyder soppa och bröd från brödbilen! Mmm! Hittade ett recept i @tuvessonskans kokbok Plåtmat (så mycket gott där!) som jag hoppas kommer gå hem hos alla. Vi får väl se ... Fre: falafel i tortillabröd, sallad, gurka, tomat, vitlökscremefraiche/hummus. Förra veckan köpte jag ju ett stort paket gula ärtor eftersom vi gjorde ärtbiffarna. Sedan luskade jag ut att man kunde göra falafel på gula ärtor. Det känns ju lite spännande! Återigen recept från @portionenundertian i kombination med egna idéer. Lör: carbonara/ärtcarbonara Denna blev inte av förra veckan heller, men nu ni! Sön: öppet Så får vi se hur många "reservpasta" jag kommer att servera denna vecka ...