Åt denna OTROLIGA rätt med gnocchi, brynt smör som man hade ner citron, vitlök och chili i (jag hade chilipulver, hade ingen färsk) och så sparris. Toppa med parmesan och mozzarella (originalreceptet innehar burrata men jag får sällan min hand att ta den där burratan pga prislappen ... vet inte om jag tycker det är prisvärt? Mozzarella är ju typ lika gott?)100 g smör att bryna1 pkt gnocchi (räcker till mig, Mattias och Nou)Ett knippe grön sparrisen vitlöksklyftaen citron (gärna eko om du ska använda zest)chilipulvermozzarellaparmesan Såhär gör man:Bryn smöret, ställ åt sidan.Stek gnocchi i smör så den får en liten yta, ha i sparris som du skurit i lagom stora bitar. Stek tillsammans tills sparrisen blivit lagom i konsistensen.Pressa i en vitlöksklyfta i smöret som nu svalnat lite. Ha i lite chilipulver, eller färsk om du har. Dra i en dryg matsked saft från en citron och gärna lite zest.Glöm inte att salta och peppra!Lägg upp gnocchi och sparris, ringla smöret över och toppa med mozzarella och parmesan.Receptet jag utgick från hittar du här. Barnen åt Mac'n'cheese från vår kokbok. Jag har också ätit detta. Ur kastrullen. Stående vid spisen. Så allt är inte gyllene gnocchi och brynt smör, om man säger så!