Call med bärplockaren! Jag såg att vinbären på våra buskar var absolut klara och några nästan FÖR klara. De behövde plockas NU. Fyllde nästan två sådana här. Men vad skulle jag nu baka…? Min kompis Ida tipsade om röda vinbärscurd. Så det fick det bli!Jag utgick från detta recept som var den enda jag hittade utan Maizenamjöl, för sånt hade jag inte hemma pga barn som gjort "magiskt slime", men dubbel sats:500 g röda vinbär3 dl strösocker8 äggulor100 g smör Dagen efter fick det bli scones med vinbärscurd! Men jag kände ändå att denna vinbärscurd skulle göra sig bättre i ett bakverk, så följande jag gjorde jag Julias syltkakor, fast med min curd istället för blåbärssylt. Jag ÄLSKAR syltkakor! Jag blir lite som man blir när man äter chips, att man bara måste ha mer. Hann frysa in hälften innan magknip i alla fall!