Vi gjorde Julias SVINGODA banankaka (bananbröd...kaka?) och givetvis behövdes en mössa. Så vi kom på detta: Den äkta nakna kocken, men otroligt bra mössa. Och nej vi orkade inte plocka undan disken först utan sköt bara smutsdisk åt höger och flyttade oss själva lite åt vänster så var det fri yta. Nou berättade att hon var kakmästaren, men inte jag pga ingen mössa. Sedan mosade hon banan, hade i ingredienser, jag rörde om. Sedan tröttnade Nou och ville äta frysta ärtor istället. Jag, icke-kakmästare Louise, avslutade det hela och satte in denna i ugnen. Den blev SÅÅÅÅÅÅ god! Alltså MUMS! Jag åt absolut upp nästan halva direkt när den var klar, eftersom att den var lite för osöt för mina storbarn och jag fick deras bitar – "attans". Måste väl ändå vara bästa bakverken, svingoda men inte jättepoppis hos barnen? = mest till mamma!Jag tror dock många barn gillar den. Bara mina som vill ha 1000% socker.