Kollade igenom kyl och frys och slängde ihop fish tacos med ”man tager vad man haver”-tillbehör och det blev GOTT! Så nu ska ni behöva höra allt. För det är dealen mellan oss.Okej vi hade inga tortillabröd så jag fick göra själv för första gången i livet. Absolut godare än köpta (som jag blivit trött på) och inte svårt recept men det blir ju rätt många moment mer än en minut i micron. Ändå värt, om man har tid. Jag gjorde Zeinas. Och med bröden som blev över gjorde vi tortillapizza dagen efter.Okej nu bästa: tillbehören!Gjorde en asiatisk gruksallad: skivade gurka med osthyvel. Hade på mycket vinäger, så den liksom blev lite picklad. En nypa socker, en skvätt sesamolja, chiliflakes, vitvinsvinäger, salt.Gjorde en majonnäs som Wigers recept här: majonnäs, hackade jalapeños, limeskal, limesaft, vitlök, salt och dill från frysen. Hade avokado i frysen och när den tinat mosade jag den med lite vitlök, örtsalt, lime och en klick crème fraîche.Fisk hade vi färdiga frysta panerade, LÄTT! Gott! Sedan hade vi sallad, mango och koriander till. Hallå vad gott det blev! GÖRT!