Louise Edlund Winblad
Jag heter Louise men kallas också Hej hej vardag nu för tiden. Jag vill fånga vardagen – oavsett om det är i serieformat, film, text eller podd. Nyanser är kanske mitt ledord. Att saker får vara underbara och svinjobbiga, rosiga och kletiga. Ju mer vi delar med oss av alla sidor, desto tryggare och mer stöttande blir sociala medier, tycker jag. Välkommen till min blogg.
Annons

Så fixar du myshörnan

Barnen fick ju varsin myshörna under snedtaket när vi bytte våningsplan här hemma. Sedan dess har det STRÖMMAT in frågor om den. Jo det har det visst!!! Nej jag behöver inte bevisa med skärmdumpar. Det säger sig självt. Hur som helst. Nu får ni en guide hur man fixar den perfekta myshörnan. Som så många ville veta. Var så goda!

Annons


Placera myshörnan i ett hörn. Fixa belysning, men känn ingen press att tända den, så mysigt med släckta lampor ju!

Placera kuddar i myshörnan, men glöm INTE att även golvet behöver en kudde eller två. Låt dem ”rinna ut” från myshörnan och över golvet.

Annons

Just golvet kan vara en utmaning – så mycket man vill få plats med!!
Kanske är det en stor yta att fylla? Då är mitt allra bästa tips: lego!! Vänd en låda med lego uppochner och avlägsna sedan själva lådan – tadaa! Legomatta!

Blanda gärna upp legomattan med andra prylar, det skapar en harmonisk dynamik med nivåskillnader och materialvariation! Släng in en enhörning, några halvfulla ballonger och lite klassiska telefonladdare. Till exempel.

I förgrunden kan man pynta bord i samma stil. Bred ut allt du har. Toppa med sax!

Ur en annan vinkel:

Annons

Här använder jag mig av ljuset från den jämngrå himlen för att skapa stämning. Legolådan kan med fördel vändas uppochner och ställas lite snett för att det inte ska kännas för stelt och trist! Raka linjer? Nej tack! Avsluta med en toarulle, eller helst en hel låda med toarullar som vänds uppochner som legolådan, men jag glömde fotografera när den hade åkt fram. Typiskt!

Känner man att ”nej jag HAR inte såhär mycket bra saker!!” Så finns en lite enklare variant:

Här kan man använda sig av saker från badrummet – balsamsprej, sminkborstar, krämer. Blandat med kuddar och hästprylar. Finns det skåp och lådor? ÖPPNA DEM! Låt det aldrig vara stängt!

Annons

Här har vi en supermysare minsann! Traskar runt i myset och bara har sig!

 

7 kommentarer till “Så fixar du myshörnan”

 1. Emelie skriver: 04 januari, 2021

  😂😂😂 Skönt med nån som är ärlig med hur det ser ut i barnrum. Får typ ångest av alla fixade små söta barnrum man ser i pastellfärger med massa fina posters och hyllor. Min unge älskar babblarna och färgen orange. Så instavänligt


  1. Louise Edlund Winblad skriver: 04 januari, 2021

   Haha barn har så sällan insta-vänlig smak!!!


 2. Emelie skriver: 04 januari, 2021

  Asså 😂🥰 Blir varm i själen av dina perfekta mysbilder (och att du pratar med dig själv ang skärmdumpar 🤣). Speciellt mysbilden med Nou ovanpå allt är extra fin ❤ Så göllig 🥰 och skönt att era barn också städar undan efter sig 😍


  1. Louise Edlund Winblad skriver: 04 januari, 2021

   ❤️❤️❤️❤️ jag blev varm i själen av denna kommentar! Tack!


 3. Linda skriver: 04 januari, 2021

  Så himla mysigt, på riktigt. Jag har alltid drömt om ett hem med barn och nu äntligen har jag det. För mig symboliserar det bara att nån har haft roligt💚. Numera ser det egna hemmet ut som ett dagis på heltid. Ingen idé med stil längre. Iaf inte för mig😂. Men jag undrar över supermysaren vilka fler superkrafter hon besitter😳. Är det nåt som smittar tar jag det gärna. Med tanke på vars hon står 😂.


 4. Martina skriver: 04 januari, 2021

  Min yngsta traskar också över allt, böcker, kläder ja allt som ligger framme. Jag tänker ja jklar vilken balans hon får, vilken bra träning.


 5. Sara skriver: 05 januari, 2021

  Hahaha! Att kliva på lego måste vara något av det mest osköna någonsin.


Dela på:
Annons
Laddar
https://hejhejvardag.motherhood.se/bebis/alla-tre-barnen-18-manader/