Louise Edlund Winblad
Jag heter Louise men kallas också Hej hej vardag nu för tiden. Jag vill fånga vardagen – oavsett om det är i serieformat, film, text eller podd. Nyanser är kanske mitt ledord. Att saker får vara underbara och svinjobbiga, rosiga och kletiga. Ju mer vi delar med oss av alla sidor, desto tryggare och mer stöttande blir sociala medier, tycker jag. Välkommen till min blogg.
Annons

Middagsinspo

Som en sann influencer måste jag fortsätta mer inspo-inlägg! Igår la jag på Instastories upp min fredagslunch. Den gjorde succé och efter enorma påtryckningar la jag upp receptet.

Ni bloggläsare ska givetvis också få ta del!!

Annons

Här har ni det.

RECEPT

 1. Koka pasta (eller ännu bättre värm pasta från igår i mikrovågsugnen)
 2. Häll upp pastan i djup tallrik
 3. Sprutta ut ketchup
Annons

KLART!!

Har man spenderarbyxorna på – det är ju trots allt LÖRDAG idag – så kan man slänga på en rejäl klick smör och ösa på med riven ost.

Smaklig måltid!

4 kommentarer till “Middagsinspo”

 1. Veronica skriver: 23 januari, 2021

  😄 bästa tipsen hittar man här😄


 2. Anna skriver: 23 januari, 2021

  Tack för tips! Ska ge dig ett lyxtips tillbaka:-). Värm gårdagens pasta eller tom fryst pasta genom att lägga den i durkslag och hälla kokhett vatten över. Blir som nykokt! Grillkrydda gifter sig också väldigt bra med ketchup:-).


 3. Ida skriver: 24 januari, 2021

  Kan tipsa om att lägga lite nymald svartpeppar ovanpå!


 4. Erika skriver: 24 januari, 2021

  Den här bilden vågar jag inte visa för dina italienska syskonbarn. De skulle bli lika upprörda som de blir för pizza med ananas.😄


Dela på:
Annons
Laddar
https://hejhejvardag.motherhood.se/vardag/paminnelse-om-den-kortsiktiga-hjarnan/