Nou hostade en del vid hämtning igår. Och sedan blev det värre och värre och inatt var det hostfest, fast utan det festliga. Stackars Noseson (som hon heter nu för tiden).När klockan ringde 06.45 var jag ett mos. Mattias vabbade förmiddag och jag drog iväg för ett morgonevent och en poddinspelning. På bussen in till stan publicerade jag info om att ett nytt Soffhäng är släppt! Med ingen mindre än SANDRA BEIJER! Vi pratar allra mest om att bli mamma. Om att inte connecta med bebisen i magen ALLS och om att inte förbereda sig ett dugg inför mammalivet. Sandra berättar om den ovanligt snabba vägen till snitt, om den skaviga första tiden med bebis och om den enorma mängden oombedda tips. Och avslöjar vad Didrik skulle ha hetat om han kommit ut med en mer rivig attityd. Sandra – en så klok, varm och trygg person! LYSSNA!! Soffhäng med Hejhejvardag avsnitt 52.Bussen rullade in på Gullmars och jag mosade mig in i en proppfull tbane-vagn. Ej saknat det kände jag… Hoppade av vid St Eriksplan och tog mig till Bio Capitol för en liten premiärtitt på Likea som har premiär på Cmore nu. Jag hade tajt schema så hann inte se slutet på avsnitt 3, men fnissade en hel del OCH absolut att jag kunde känna igen influencer-stämningen som kanske skulle verka lite uppskruvad men som jag tyckte kändes rätt äkta hehehe…Kolla så mysig salong! Inte varit där innan. Sedan smög jag ut och promenerade till poddstudion där jag skulle träffa Assma som gästar min podd! SÅ mysig person!! Nej men företår ni vilka fina människor jag får möta tack vare podden? Jag har alltid nervöspanik innan och sedan får man ba landa i dessa ljuvliga personers berättelser om livet. Assma har fyra barn varav de tre yngsta är trillingar. Det blev mycket prat om just trilling-graviditet och förlossning och vardag med trillingar… Sedan drog jag hem, åt lunch och avlöste Mattias i vab-rollen. Planerade mat OCH lyckades göra mars månads ekonomi med hjälp av assistent Nou!Vi åt pasta med färsk spenat, fetaost och rostade solroskärnor. Blandade ihop hälften till Mattias och mig och delade upp resten i småskålar till barnen. Varför gör jag inte så oftare? De åt av allt utom solroskärnorna. De hade INTE ätit av allt om jag blandat ihop det.Lärt mig detta av kokboksproffsen Sara Ask och Lisa Bjärbo som JAG får göra kokbok med precis just nu! Bild från igår: Och nedan en bild från INTE min middag men Lisas ljuvliga - såhär fint bir det inte när jag serverar. Men blev så inspirerad!! Resten av kvällen var det läxor, tjat om tandborstning, läggning, en liten löprunda och nu bloggande.Nu måste jag dessvärre duscha för 1. Man blir svettig av att springa och 2. Mitt hår minns inte vad schampo är.Ps: Imorgon ska jag podda med Julia igen, äntligen! Favoritgrej är det! Lyllo mig!