Louise Edlund Winblad
Jag heter Louise men kallas också Hej hej vardag nu för tiden. Jag vill fånga vardagen – oavsett om det är i serieformat, film, text eller podd. Nyanser är kanske mitt ledord. Att saker får vara underbara och svinjobbiga, rosiga och kletiga. Ju mer vi delar med oss av alla sidor, desto tryggare och mer stöttande blir sociala medier, tycker jag. Välkommen till min blogg.
Annons

Alla tre barnen 18 månader

Jag tittar på gamla bilder och ja Nou och Märta är ju rätt lika. Förutom att Nou har mer hår (och briljant frisyr) och smilgropar. Men så frågade nån på Insta om jag inte kunde visa bild på alla tre barnen vid samma ålder och jo det kunde jag ju.

Annons

Majsan är väl mest egen sort av alla tre, men rätt lika är de får man ju säga. Nou vinner i alla fall hårrejset. Minns någon som skojade om att Nou hade så lite hår, och det flög ju helt över mitt huvud eftersom hon ju har svinmycket! Men att Maja hade sådär mycket som på bilden minns jag inte! Men ja å andra sidan minns jag väl inte mycket alls från den där tiden … lite sömn och aningen intensivt.

Annons

Nej nu MÅSTE jag sova. Så ni vet.

 

5 kommentarer till “Alla tre barnen 18 månader”

 1. Sara skriver: 03 januari, 2021

  Oerhört lika tjejer 😍


 2. Hannah skriver: 04 januari, 2021

  Tre sötisar! Men den givna följdfrågan är ju hur du och maken såg ut i samma ålder!


  1. Louise Edlund Winblad skriver: 04 januari, 2021

   Åhåå måste leta …


 3. Mika skriver: 06 januari, 2021

  Jag ser bara ett barn, på tre foton haha


 4. Linnéa skriver: 08 januari, 2021

  Samma person på alla tre bilderna!😍


Dela på:
Annons
Laddar
https://hejhejvardag.motherhood.se/vardag/nyarsafton/